Om Företaget

Kort information om företaget.

Tidy CenterTIDY CENTER startades 1984 som franchisetagare åt TIDY CAR. 1990 grundade vi tillsammans med ett antal TIDY CAR stationer MrCAP, som vi övergav några år senare. Anledningen till att vi valt att stå själva är att vi kan köpa bättre material till en lägre kostnad genom att stå utanför dessa franchisekedjor.

2018 på hösten så kom vi för första gången i kontakt med ett äkta keramiskt lackskydd från Ceramic Paint Coating. Förutom de tester som gjorts av statens provningsanstalt så har vi gjort egna tester som fallit mycket väl ut.

Vi har under årens lopp testat ganska många olika fabrikat, det ena är något bättre än det andra o.s.v. och vi har nu konstaterat att Ceramic Paint Coating är så otroligt mycket bättre än något annat vi testat. Vi blev under 2013 en auktoriserad Ceramic Paint Coating salong vilket bl.a. innebär att vi har fått förmånen att jobba med deras produkter.

Vi som jobbar på TIDY CENTER är:
Patrik, med sedan starten 1984 och Uffe som jobbat här sedan 1991 med ett kortare uppehåll. Under högsäsong så tar vi in extra personal som vi väljer med stor omsorg för att även dessa ska nå upp till våra högt ställda krav.

Vår affärside är att vi hela tiden ska utvecklas för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga skydd för deras bilar, båtar, flygplan o.s.v.

Ett urval av de bilar vi polerat de senaste åren:

  • Exklusiva bilar t.ex. Koenigsegg, Ferrari och Porsche.
  • Gamla bilar t.ex. Mercedes Benz, Volvo och Opel.
  • Raggarbilar t.ex. Cadillac, Chevrolet och Ford.
  • Svenssonbilar t.ex. Audi, Bmw och Skoda.
  • Lastbilar t.ex. Scania, Volvo och DAF.

 

© Tidy Center 2017 Alla Rättigheter Reserverade.